Försäljningsplan och kostnadsfri värdering

 

Varje bostad och kund är unik! Därför skräddarsyr vi vår mäklartjänst efter dina önskemål. Hos oss blir du aldrig en i mängden! Vi hjälper dig hela vägen - från den första kontakten, tills det är dags att deklarera försäljningen. Tillsammans skapar vi en plan med dig som passar just dig och din bostad. Med snart 30 års erfarenhet, kunskap, professionalitet och stort personligt engagemang leder vi din försäljning till en trygg och framgångsrik affär. 

 

Vi startar med en kostnadsfri värdering genom att träffas i Din bostad för att ta reda på vad du kan förvänta dig av din bostadsaffär. Värderingen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte att använda oss som mäklare även om vi utför värderingen.

Bostadens värde beror bland annat på läge, storlek, standard och skick, närhet till kommunikationer och det akuella utbudet i ditt område.

Tillsammans med dig går vi igenom bostadens förbättringspotential - allt för att hitta de bästa förutsättningarna för att du ska få högsta möjliga försäljningspris.  

Efter vårt besök hos dig sammanställer vi informationen och efter några dagar får du ett värdeutlåtande av oss.