Visning

 

Det sista och kanske viktigaste steget i marknadsföringen är spekulanternas upplevelse av bostaden. Visningen ska hjälpa dem att känna att just din bostad är deras framtida boende.

Våra mäklare är på plats under hela visningen för att reda ut eventuella frågetecken, hitta individuella lösningar för alla spekulanter och se till att alla ges möjligheten att anmäla sig till budgivningen.

 

Mäklarna har med sig kompass och tumstock på visningarna så att spekulanterna själva kan hitta det utlovade söderläget och redan på visningen mäta ut och placera sina möbler i de olika rummen.

Vi visar även din bostad på en lördag eller söndag och har  omvisning följande måndag eller tisdag. Efter önskemål och med ditt godkännande visar vi även bostaden enskilt för potentiella köpare som efterfrågar detta.

Inför visningen

 

Inför visningen bör bostaden vara i toppskick. Våra experttips är samlade i checklistor som hjälper dig att förbereda visningen. Ju trevligare bostaden ser ut, desto högre blir priset. 

 

Glöm inte att det är helhetsintrycket som räknas. Vi formger och trycker upp en informativ och stilren objektsbeskrivning som alla spekulanter kan ta med sig hem från visningen.

 

En objektsbeskrivning hjälper spekulanterna att komma ihåg sina intryck och ger dem möjlighet att läsa igenom informationen i lugn och ro.

 

Efter visningen

 

Direkt efter visningen ringer mäklaren till varje spekulant för att gå igenom såväl intresse som ekonomiska för-utsättningar. Om det är någon intressent som önskar ytterligare ett besök så ordnar vi en omvisning.