1/25

Så här tycker våra kunder!

Här kan du se ett urval vad våra kunder säger om oss. Tveka inte att fråga oss om referenser!

 

Du kan också se omdömmen på "Hitta Mäklare"!

Säljare/köpare - Joakim B

Södra Promenaden/Unnerstad

Har varit Ordförande i HSB Brf Björk- dungen under många år och varit i kontakt med många mäklare. En del bra, en del inte så bra. Så valet var mycket enkelt när jag skulle sälja min bostadsrätt, Valet föll på Mikael Aman för hans raka och korrekta sätt och hans stora erfarenhet av marknaden. Han har även tidigare visat stor kompetens med stort kontaktnät vid försäljning av tidigare objekt. Det har blivit många och goda affärer. Jag kan på alla sätt rekommendera Mikael,  han kommer vara mitt förstaval även för framtida råd och fastighetsaffärer! 

Mycket nöjd kund!

Säljare/värdering - Olle & Johanna

Vilbergen/Lindö

Mikael har hjälp oss både vid köp och försäljning av den lägenhet vi hade samt när vi köpte vårt hus. Han har hög kunskap och erfarenhet som resulterade i försäljningsrekord i den förening vi bodde i. 

Servicen man får av Mikael är alltid snabb och professionell samtidigt som man får ett personligt bemötande så vi har känt oss både trygga och nöjda genom våra affärer. 

Mikael har även hjälpt oss med våra deklarationer i flera år nu och är aldrig mer än ett samtal bort om vi behövt ekonomisk/juridisk stöttning. 

Vi rekommenderar Mikael varmt till alla som vill göra en trygg och säker affär med högt resultat. 

Säljare - Birgitta & Roger P

Lidaleden/Skiftesgången/Kårtorp

Vi träffade Mikael Aman vid en visning och fick förtroende för honom. När vi sedan skulle sälja vårt radhus hjälpte han oss med det.

När våra anhörigas sommarstuga och lägenhet skulle säljas tog Mikael hand om uppdragen. I något fall tog försäljningen lite längre tid men Mikael jobbade på med full energi. Han har haft bra idéer kring hur försäljningen skulle läggas upp och resultaten har överträffat förvänt-ningarna.

Tveka inte att fråga Mikael när du ska sälja din bostad!

Gunilla bild skuren.jpg

Säljare - Gunilla

Trozelligatan/Söder

Varmt TACK till Dig, Mikael Aman!

Du får och är själv hela årets Ros 2019! Tack vare dig Mikael så kan jag börj mitt nya liv från och med nu.

Utan Mikael Aman House & Homes Fastighetsförmedling hade det aldrig gått. En sådant driv med kunskap, prestation och erfarenhet har jag aldrig skådat hos någon mäklare tidigare. Vilket resultat och i dessa tuffare tider!

Trots kyla, is och vinter så längtar jag nu till min nya hyresrätt som Mikael ordnade, mitt skrivbord, nya säng och staffli. Jag är så tacksam och glad!

Köpare/säljare - Caroline & Hampus

Unnerstad/Marby/Djurön

Vi har både köpt och fått hjälp med att sälja genom Mikael Aman. Första gången för 16 år sedan.

Mikaels engagemang och kunskap gör att man känner sig trygg i hela processen. Mikael är lika glad och tillmötesgående när man vill ha hjälp med något tex sin deklaration långt efter en försäljning som när det är ett nytt objekt han ska sälja. Vi ger Mikael vår bästa rekommendationen.

Affärsmannaskap, kunnande, tydlighet och goda affärer är det vi fått levererat och det var exakt det vi önskade och förväntade oss.