Marknadsföring

 

Tumregeln lyder att ju att ju fler spekulanter som dyker upp på visningen, desto bättre resultat. Utmaningen är att attrahera en bred publik till visningen av din bostad.

Med omfattande marknadsföring skapar vi förutsättningar att få ”fullt hus” när vi öppnar dörren till din bostad. Varje spekulant som våra mäklare får möjlighet att träffa innebär en potentiell budgivare och därmed möjligheten till ett högre försäljningspris.

För en lyckad affär krävs det en bra grund att stå på. Först undersöker vi om din bostad skulle behöva rustas upp eller om någon form av reparation kan vara aktuell. Vi ger dig råd om hur du med enkla medel kan få din bostad ännu mer attraktiv inför försäljningen.

 

Att förbereda fotografering och visning

 

Din bostad måste också se bra ut på bild. Vår professionella fotograf ser till att din bostad sticker ut i mängden. Ta hjälp av våra tips och inspirationsbilder för att se till att bostaden verkligen är i topptrim inför fotograferingen.

Hur vi marknadsför ditt objekt

 

Följande marknadsföring ingår alltid när du säljer med oss:

 

Annonsering på:

  • hemnet.se

  • hittahem.se

  • blocketbostad.se

  • houseandhomes.se

  • Norrköpings Tidningar

  • Tidigare spekulanter och kundregister

 

Utskick till vårt omfattande spekulantregister. Information om visningen i föreningen och i närområdet.

 

Spekulantregister


På visningarna frågar vi alla spekulanter vad de söker och erbjuder dem gratis bevakning i sökandet efter sitt drömboende. Det skapar inte bara en stor kundbas utan gör också att vi kan matcha din bostad med rätt spekulanter. 
Vi kontaktar spekulanter som har varit på andra visningar och som har budat på liknande objekt för att ta reda på om de kan vara intresserade av din bostad.